Vanliga frågor

Här har vi de vanligaste frågorna vi får samt lite information som kan vara bra att ha koll på.

Övertorneå-Nytt och Tornedalsbladet

Vi anlitar Svensk Hemleverans för utdelning av våra tidningar. Övertorneå-Nytt delas ut på onsdagar och Tornedalsbladet på tisdagar. Saknar du din tidning så ber vi dig kontakta Svensk Hemleverans på telefon 072-539 53 67 eller mail kvalitet@svhl.se. Vi önskar även att ni meddelar oss på info@tornedalensreklam.se.

Vi har en växel med telefonnummer 070-775 77 45, den tillåter oss inte att få sms vidarebefodrat till våra telefoner. Dessa sms hamnar i en speciell telefon som vi inte använder dagligen. Det bästa sättet är att maila oss på info@tornedalensreklam.se eller ringa.

För Övertorneå-Nytt är det info@tornedalensreklam.se och för Tornedalsbladet annons@tornedalsbladet.se. Men det går att maila på vilken som helst av dom egentligen, så länge man är tydlig med vilken tidning man vill ha annonsen i.

Man kan prenumerera på våra tidningar. Vi tar endast portokostnaden för att få våra tidningar skickade till sig. Vill du ha en prenumeration kan du höra av dig till info@tornedalensreklam.se. Det går naturligtvis med lösa nummer också om man vill det.

Självklart kan du ha med bilder i din annons, hur många som helst. Våra tidningar trycks alltid i fullfärg på ett silkespapper på runt 115g. Maila bilderna till oss med en upplösning på 300dpi. Färg: CMYK

Tryck på kläder

Vi kan faktiskt trycka på de flesta plagg, och oftast fungerar det helt utan problem. Men ibland är plaggen behandlade med olika medel som kan göra att trycket inte fastnar. Det är ofta svårt att veta om det går utan att faktiskt testa. Det är viktigt att förstå att vi inte tar något som helst ansvar för dina kläder då vi trycker på dem. Även om vi gör tester på delar av plagget innan vi trycker så finns det en risk att plagget går sönder, vilket vi inte tar något ansvar för.

Tryckta kläder skall alltid tvättas ut och in och gärna inte varmare än 60 grader, helst 40 för längsta möjliga hållbarhet.

Det är en bra fråga som är omöjlig att svara på här. Oftast beror det helt på hur mycket du behöver och hur mycket som finns i kö. Ibland blir det klart på någon timme och ibland kan det ta någon dag.

Övriga frågor

Man behöver inte boka tid för att ta ett ID foto. Vi utför ID fotografering under våra ordinarie öppettider utan tidsbokning. Det tar endast 5 minuter från foto till färdig bild. Vi kan endast ta ID foton i Övertorneå på Dalgatan 28.

Våra ordinarie öppettider är 9-15 under helgfria vardagar. Oftast är vi på plats tidigare. Dock händer det ibland att vi måste iväg på kundbesök eller föra paket och liknande. Har du lång resväg rekommenderar vi att du ringer innan du åker.

Tyvärr har vi inga fasta öppettider på kontoret i Pajala. Då vi har vår produktion i Övertorneå så krävs det ofta mera bemanning där. Vill man träffa oss i Pajala så är det bara att maila annons@tornedalsbladet.se eller slå en signal på 070-775 77 45 så kommer vi överens om en dag.

När du surfar på denna sida så godkänner du att vi sparar cookies i din webbläsare. Vi använder inte oss själva av cookies men Google Analytics som vi använder för att räkna besökare m.m. gör det, därför sparas en liten kaka i din webbläsare.