Tornedalens Reklam & Media Logotyp
Telefon : 070-775 77 45
Email : info@tornedalensreklam.se

Tjänster


Utöver trycksaker i alla dess former erbjuder vi även ID-fotografering, IT tjänster, tillverkning och underhåll av hemsidor, support m.m..

Grafisk design


Behöver Ni en ny logotyp eller vill ni ha er gamla vektoriserad? Vi kan även ta fram högupplöst grafik exempelvis till Er hemsida och till era sociala medier. Vad Ni än behöver hjälp med inom grafisk design, tveka inte, kontakta oss så hjälper vi Er.

Självklart kan vi även hjälpa Er med annonsdesign till andra tidningar eller reklamblad än våra egna. Alltid till högsta kvalité och till ett bra pris.

Logotyp, Design, Inskanning, Vektorisering, Grafik, Retuschering, Fotografering, Layout, Bygglovsritningar

Digitalisering / Scanning


Framtidssäkra Era dokument, få pappren digitalt. Det finns mängder av fördelar med att ha alla dokument digitalt. Den största fördelen är att dom blir sökbara, då vi enligt statistik spenderar halva arbetsdagen till att leta information.

Datorproblem?


Har din dator börjat ”hänga” sig, har den gett upp eller beter den sig konstigt? Låt en certifierad tekniker hjälpa dig. Vi hjälper dig med allt från sanering av virus till återställning av data, eller, om det behövs, ominstallation. Har du inte möjlighet att komma in med datorn så kan vi naturligtvis göra hembesök. Är det IT- relaterat så kan vi i de flesta fall hjälpa dig.

Vi är certifierade av Microsoft och CompTIA.

Telefonhjälp


Det är många äldre som kontaktar oss och undrar om vi kan lära dom lite om sin nya smartphone, och självklart kan vi det. Ta med den in så visar vi dig det du vill veta över en kopp kaffe. Naturligtvis till ett bra pris.

ID-fotografering


Är det dags för körkort eller ID kort? Kom in till oss för godkända bilder till körkort, visum, id-kort, utländska pass. Snabbt, smidigt och till bra pris. Ingen tidsbokning krävs.

Utveckling av hemsidor


I över 20 år har vi utvecklat och administrerat hemsidor, allt ifrån enklare informationssidor till avancerade e-handelslösningar och textbaserade spel. Vi hjälper dig hela vägen. Har du redan en hemsida kan vi naturligtvis hjälpa dig med driften av den eller att hålla den uppdaterad med färska uppgifter.

Vi utvecklar, driver och underhåller hemsidor.

Fotografering


Vi utför fototjänster på beställning. Vill du ha en kunnig fotograf till bröllopet eller vill du ha frilagda produktbilder?

Tornedalens Reklam & Media Logotyp

Kontakta
info@tornedalensreklam.se
Telefon: 070-775 77 45

Tornedalens Reklam & Media AB
Dalgatan 28
957 32 Övertorneå
Org. 559174-2191


Vi hjälper företag att synas lokalt i Övertorneå och Pajala kommuner. Hos oss annonserar du till ett bra pris.

Trycksaker, digitaltryck och kopiering. IT-support, Webbutveckling, Grafisk design, ID-fotografering.

Visitkort, Flyers, Foldrar, Lotter, Skrivblock, Kalendrar, Affischer, Dekaler, Kuvert och mycket mer.


Följ oss på sociala medier. Vi finns på Facebook och Instagram.
Facebook Instagram